Válassz egy házat, de ne azt, amiben élni szeretnél, hanem azt, ami szerinted leginkább illik hozzád jelen pillanatban. Ne gondolkodj sokáig, válassz ösztönösen.

A házak az embert jelképezik, amit bennük van, az maga a lélek. Nézd meg, mit mond el rólad a választott lélek-házad:

1. ház:

Magad vagy a titok. Az igazi valódat nehezen mutatod meg, még akik közel állnak hozzád, azok sem ismernek igazán. Nem rejtőzködsz, csak nehezen nyílsz meg, és ezt a begyakorolt gesztusokkal, kedves szavakkal leplezed. Sok dolog, amit kifelé mutatsz, nem belőled fakad, hanem a társadalmi elvárásoknak felelsz meg leginkább. Ha megkérdeznék tőled, milyen vagy valójában, nehezen tudnál rá válaszolni. Az, ami benned zajlik, úgy érzed, csakis terád tartozik.

2. ház:

Optimista, derűs lelked van, és ezt semmi sem tudja megváltoztatni. Minden bajt, problémát, hibát megpróbálsz úgy feldolgozni, hogy közben fel felejtkezel el arról, hogy az élet a legnagyobb ajándék. „Amíg élünk, remélünk” – ez lehetne a mottód. Derűlátásod beragyogja környezetedet, melletted nincs szomorúság, bánat. Árad belőled a szeretet, és ezt az idegenek is megérzik. Gyakran mosolyogsz csak úgy – indok nélkül valakire, és ő akaratlanul is visszamosolyog. Ha sírsz, magadban elfojtva teszed, a fájdalmat az élet szükséges velejárójaként kezeled.

3. ház:

Határozott, céltudatos vagy.  Csak kevesek rendelkeznek azzal az erővel és eltökéltséggel, amelynek köszönhetően rendkívül keményen tudsz dolgozni, ha a céljaid eléréséről van szó. Talán már gyermekkorodban is voltak olyan álmaid, amelyek megvalósításához szükséges alapköveket már régen leraktad, kiépítetted az utadat, és erről az útról soha, senki nem tud eltéríteni. A kudarcot nem kudarcnak, hanem kihívásnak éled meg, az akadályok még keményebb munkára ösztönöznek az élet minden területén.

4. ház:

Igazi nyughatatlan lélek vagy. Szeretnél mindent megismerni, felfedezni. Ha tehetnéd, akkor e téren a végtelenbe jutnál, fel, a legmagasabb csúcsokra. Szíved szerint bebolyonganád az egész világot, és mindenkit a kebledre ölelnél. Rendkívül kreatív vagy, már-már túláradó fantáziavilággal rendelkezel, és forradalmian új ötletekkel vagy képes meglepni a környezetedet. A konzervatív emberek egyenesen taszítanak. Ha bízol saját magadban, akkor kitűzött céljaidat könnyedén elérheted.

5. ház:

Te vagy az örök elégedetlen. Leginkább saját magaddal. Úgy érzed, még nem hoztad ki maximumot, lehetett volna jobban is csinálnod. Mindegy mit, és hogyan csinálsz, mindig azon töprengsz, mit lehetett volna jobban, másképp. Ha elérted a kitűzött célodat, nem tölt el az öröm, rögtön újabb feladatra összpontosítasz. Kritikus szemmel figyeled környezetedet, szeretnél mindenkit „megjavítani”. Mindig van tanácsod, ötleted, de ezek nem kötekedőek, hiszen tapasztalatod és bölcsességed mindenki számára megfontolandóak.

6. ház:

Alulértékeled önmagad. Gyakran érzed úgy, hogy az egész világ ellened van. Nagyon nehezen győzöd le a kudarcokat, és nehezen teszed túl magad rajtuk, ezért inkább igyekszel kerülni az olyan helyzeteket, ahol szembesülhetsz velük. Gyakran megesik veled, hogy „belehallasz” valamit mások mondanivalójába, idegesít, ha valaki hangosan felnevet a társaságodban, mert úgy gondolod, hogy rajtad nevet. Ilyenkor ellenőrzöd, hogy nem koszos-e az arcod, rendben van-e a ruhád. A lelked mélyén tudod, hogy sokkal értékesebb vagy annál, amit magadról gondolsz, csak olyan környezetre van szükséged, ahol ezt megerősítik benned.

7. ház:

Gondoskodó, önfeláldozó lélek vagy, és ez nem mártírság. nem tudod elképzelni, hogy önmagadat mások elé helyezd. Neked mindig az a fontos, hogy a családod, barátaid, mindenki a környezetedben boldog és elégedett legyen. Nem panaszkodsz, ha a másokról való gondoskodás miatt önmagadra nem jut idő, nem számít, hogy fáradt, nyűgös vagy, mindig van egy jó szavad, egy kedves gesztusod mindenkihez. Mivel hajlamos vagy csak a jót meglátni másokban, ezért nagyon sokszor kihasználnak, megbántanak, de ez téged nem keserít el, legszívesebben az egész világot magadhoz ölelnéd.

8. ház:

Melletted nem lehet unatkozni. Sziporkázó, színes lélek vagy. Szereted magad körülvenni érdekesebbnél érdekesebb emberekkel, akik inspirálóan hatnak rád, és segítik a fejlődésedet. Bátor vagy és merész, semmi nem képes megijeszteni, és a kockázatvállalások sem állnak távol tőled, még akkor sem, ha néha bizony igencsak kellemetlen szituációkba sodrod saját magadat. Ha kudarc ér, hamar talpra állsz. Kreativitásod és a barátai kapcsolataid kimeríthetetlen energiaforrást jelentenek számodra. Alkalmanként azonban szükséged van egy kis szünetre és csendre. Ilyenkor többnyire elvonulsz, teljesen elszigetelődsz mindenkitől egészen addig, amíg teljesen vissza nem nyered az erődet.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!