Különös beszámolók láttak napvilágot!

Megrendítő beszámolók láttak napvilágot egyes NASA bennfentesektől, amik meglepő túlságosan sok egyezést mutatnak ugyanabban a témában ahhoz, hogy hazugság legyen! Állításuk szerint az amerikai nemzeti űrügynökség vagyis a NASA évek óta olyan információk tudatában van ami megváltoztatná az emberiség gondolkodását!

Számos űrfelvétel is bizonyíthatja, hogy léteznie kell egy olyan helynek, melyet a Bibliában is leírnak, és melyre az a hívők úgy hivatkoznak, hogy az öröklét országa, más néven a mennyország.

Ezen ezen felvételek titkát már a NASA megfejtette és tisztában vannak vele, hol is van az a hely, ahonnan minden származik, és ahová minden vissza is tér majd.

A NASA már régebben is úgy vélte, hogy egyes számításokból kifolyólag, hogy a Nap takarásában lennie kell valaminek. Egy olyan holttér van ugyanis a csillag mögötti sávban, melyben könnyen elrejtőzhet egy nagyobb égitest is.

Aztán a Yohkoh obszervatórium által készített felvételen - mely az első új generációs napfelvételek egyike - egy szokatlan kontúr rajzolódott ki a nap mögött.

Ez volt az első komolyabb jele annak, hogy van valami a túloldalon. A mitológiákban talán a 'túlvilág' is innen ered, mivel az ősi civilizációk tisztában voltak azzal, hogy a fényes korongon - Napon - túli világból érkeztek az istenek.

A nap körül már számtalan azonosítatlan jelenséget figyeltek meg.

Több ízben megmagyarázhatatlan fényjelenségeket, vagy azonosítatlan repülő tárgyakat, melyek nem voltak se meteorok, sem üstökösök. Ezek mind lehetnek a takarásban lévő bolygó nyomai és mellékhatásai.

Többször szivárogtattak már ki belsős információkat a NASA háza tájáról. Rejtélyes körülmények között némult el egy űrszonda, amikor a nap mögé került. Az eset még az elmúlt években történt. A hiba az amerikai napkutató űrszondapáros, a STEREO (Solar TErrestrial RElations Observatory) B jelű tagjánál következett be. A 2006-ban indított két űreszköz feladata központi csillagunk aktivitásának figyelemmel kísérése.

    A STEREO-B-vel szeptember 27-én kezdték a tesztelési műveleteket, de a szonda október 1-jén váratlanul, rövid idő alatt elhallgatott.

A hadműveletet leállították, majd eltusolták az ügyet, nehogy bárki megtudja, hogy létezik a nap mögött valami, ami nagyon hasonlít a Földre, vagy ki tudja, talán azonos is vele…

Sokak szerint a Pentagon hiányzó költségvetése - mellyel nem tudnak elszámolni - valójában a Nap mögé indult expedíciók finanszírozására lett fordítva.

A NASA az évtizedek alatt rengeteg információt gyűjtött a 'túloldalról', és arról, hogy mi található azon a rejtélyes bolygón.

    Egy bennfentes állítása szerint a felfedezés olyan horderejű volt, hogy azóta sem mertek közelebb merészkedni a bolygóhoz, és amit találtak és megtudtak, alapjaiban alakítaná át az emberiség gondolkodását. Hogy ez mi lehet, azt nem árulták el. Elmondásuk szerint idővel rá fog jönni az emberiség mikor készen áll majd rá spirituálisan.

Egyes vélemények szerint a Föld egy múltbéli kivetülésére találtak rá. vagyis bizonyítottá vált, hogy lehetséges az időben utazni, és átjárni az egyes síkok között. Mások szerint egy alternatív Földet fedeztek fel a missziók során, ahol ugyanolyan ütemben folyik az élet, mint itt, csak apróbb eltérésekkel.

Bármi is van odaát, a NASA hét pecsétes titokként őrzi, és ügyel rá, hogy a titok még hosszú időn át titok maradjon.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!