A templomok egyszerre gyönyörű és félelmetes helyek – utóbbi főleg akkor igaz, ha éppen nem tartózkodik bennük senki rajtunk kívül. Pont egy ilyen magányos időszakban látogatott el a skóciai Szent Egyed Katedrálisba az a valaki, akinek sajnos nem tudjuk a nevét, ijesztő sztoriját viszont megosztotta a világgal. Elöljáróban annyit elmondunk, hogy az illető ezt a fotót csinálta az épületben, majd amikor megnézte, rájött a frász: Valaki volt ott – vagy mégsem?

A kép pár éve készült egy esős napon.

Elszántan kattintgatott egy jó felvétel reményében, a szögből pedig, amiből a fenti képet csinálta, három fotó is készült. Emlékezett rá, hogy azért tudott ennyit időzni, mert senki, de tényleg senki nem járkált akkor a folyosókon, illetve nem ült a székeken. Csak otthon töltötte le a felvételeket a számítógépére, amikor azonban meglátta az egyiket, meghűlt benne a vér. Az egyik széken ugyanis észrevett egy halvány, de azért jól kivehető, reverendás alakot, amint minden kétséget kizáróan ott gubbaszt és bámul rá.

Felfedezését megosztotta édesanyjával is (ő egyébként ott volt vele a templomban), akit szintén halálra rémült.

A sztorija alá százával érkeztek a kommentek, sokan lehülyézték, míg mások állították, ők is látják a szellemet. Sőt voltak olyanok is, akik szerint nem is egy, de kettő kísérteties alak szerepel a képen – ami még hátborzongatóbbá teszi a történetet. A másik kicsit elmosódottabb, de ha jól figyelsz, láthatod, hogy valóban ott van:

Kik vagy mik lehettek a felvételen látható személyek? Lehet, hogy egykor ebben a templomban teljesítettek szolgálatot, és a szellemük még ma is visszajár? Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!