2020. 05. 08
Nagyon unalmas lenne a világ, ha ugyan olyanok lennénk, de szerencsére ez nem így van. Több pszichológia teszt is épít az általunk választott formákra és színekre, bizonyos embertípusokat bizonyos minták vonzanak jobban. A múltunk és érzelmeink nagy szerepet játszanak abban, hogy mi ragadja meg a fantáziánkat, és hogy mi mögé mit látunk.

2020. 05. 06
Ismerd meg mit mondanak el Rólad a számok!

2020. 05. 05
Aki kicsit is ismerős, járatos az ezotériában tudja, hogy milyen fontos és meghatározó az emberek életében a születésének dátuma. Fontos szerepet játszik maga a hónap is az ember életében. Most megtudhatod, az alapján, hogy melyik hónapban születtél miben leszel szerencsés!

2020. 04. 29
A lepkék a lélek szimbólumai. A lélek pedig olyannyira törékeny, érzékeny és könnyen sebezhető, akár egy kis pillangó. Ezt sokszor kihasználják azok, akik hátsó szándékkal közelednek felénk. Ugyanakkor a lepkék a törékeny szárnyuk ellenére igencsak sok titkot rejtenek, változnak, átalakulnak, repülnek, és hímporos szárnyukkal gyakran megtévesztik a szemlélőt. Válassz egy lepkét, amely szerinted a leginkább jellemez téged, és nézd meg, lelked mennyire van felvértezve az ártó, alattomos szándékú emberekkel szemben!

2020. 04. 29
Néha mindenki szeretné magát mások szemével látni, megtudni mindazt, amit rólunk gondolnak. Vajon olyannak látnak-e, amilyennek szeretnénk? A tükörbe nézve saját arcunk néz vissza, ami kicsit hasonlít arra, ahogy mások ismernek bennünket. Hogy ez a képmás menyire jellemzi igazi énünket, azt csak mi tudjuk. De ennek a játékos tesztnek pont az a lényege, hogy kiderítsük mennyire sikerül olyannak mutatni magunkat, amilyennek szeretnénk.

2020. 04. 29
Ezek a képek rejtett üzeneteket tartalmaznak, az, hogy melyik motívumot látjuk meg elsőként elárulja, hogy személyiségük mely jellemzője a domináns. Általánosságban elmondható, hogy minden jellemezés igaz lehet bárkire, de itt a dominancián van a hangsúly, melyik jellemző határozza meg leginkább társas viselkedésünket.

2020. 04. 29
Válassz egy házat, de ne azt, amiben élni szeretnél, hanem azt, ami szerinted leginkább illik hozzád jelen pillanatban. Ne gondolkodj sokáig, válassz ösztönösen.

2020. 04. 23
Válassz egy maszkot, ami szerinted a legjobban illik hozzád, és nézd meg mit az, amit lehet, hogy még saját magad előtt is titkolsz.

2020. 04. 13
A rózsák hosszú idő óta a szerelem, a romantika, a szenvedély és az igazságért folytatott harc szimbólumai. Ugyanakkor az empátia, a lázadó szellem is e csodálatos virághoz köthető. Válassz ki egy rózsát az alábbi 9 darab közül, majd olvasd el, hogy mi jellemző rád.