Néha mindenki szeretné magát mások szemével látni, megtudni mindazt, amit rólunk gondolnak. Vajon olyannak látnak-e, amilyennek szeretnénk? A tükörbe nézve saját arcunk néz vissza, ami kicsit hasonlít arra, ahogy mások ismernek bennünket. Hogy ez a képmás menyire jellemzi igazi énünket, azt csak mi tudjuk. De ennek a játékos tesztnek pont az a lényege, hogy kiderítsük mennyire sikerül olyannak mutatni magunkat, amilyennek szeretnénk.

1. tükör:

Ismerőseid, barátaid határozott, kissé túl őszinte embernek ismernek. Nem tűröd a csalást, a hazugságot, nehezen bocsátod meg, ha valaki félre akar vezetni. Soha nem szerettél másoknak hazudni, és akkor is megmondod az igazat, ha ezzel fájdalmat okozol. Az élet minden területén törekszel arra, hogy az egyenes utat válaszd, még akkor is, ha az nehezen járható.

 

2. tükör:

Te vagy minden barát álma. Az igazi jó fej, akire mindig lehet számítani.  Mások érdekeit nézve, saját magadat a legkevésbé sem kíméled. Mindenkihez van egy jó szavad és folyamatosan készenlétben állsz, hátha valakit felkarolhatsz és támogathatsz. Hozzád bármikor fordulhatnak, ha elromlik valami, ha valakit vigasztalni kell, sőt akkor is, ha kisebb kölcsönre van szükség. Van úgy, hogy magadtól adod oda az utolsót. Ugye?

 

3. tükör:

Ismerőseid számára te testesíted meg a józan eszet. Nem kockáztatsz soha feleslegesen, és alaposan mérlegelsz döntések előtt. Mindig átlátod a helyzetet, és időben közbeavatkozol, mielőtt a dolgok rosszra fordulnának. Kikérik a véleményedet és hallgatnak is rád. A nehézségeket kihívásnak tekinted, de csak akkor bocsátkozol harcba valamiért, ha úgy érzed, megéri.

 

4. tükör:

Érzékeny, de nem törékeny, romantikus, de nem naiv embernek ismernek. A kóbor kutyáktól kezdve, a bajba jutott emberekig mindenkin megesik a szíved, de csak a józan ész határain belül segítesz. Nem szégyelled, ha elered a könnyed és mások előtt is bátran vállalod az érzelmeidet. Úgy véled, a könnyek erőssé tesznek, mert elmossák a fájdalmat. Sokszor megbocsátottál már, és sohasem bántad meg.

 

5. tükör:

Szabadnak és erősnek tartanak, aki imád társaságban lenni és nem riad vissza attól, hogy kockáztasson egy kicsit az élet bármely területén. Nehezen viseled a korlátokat, és azt, hogy mások mondják meg, mit kell tenned. A szabályok ellenállást váltanak ki belőled. A saját tapasztalataidból szeretsz tanulni és megélni mindazt, amit az élet tartogat számodra.

 

6. tükör:

Magad vagy a jókedv és a vidámság a barátaid szemében. Az örök optimista, aki még a legnagyobb fájdalmát is igyekszik a lehető legjobb módon megközelíteni, az élet velejárójaként elfogadni. Életszereteted kihat mindenkire, éppen ezért amolyan „lelki szemetesládának” is használnak, mert vigaszért bárki fordulhat hozzád, aaz összes könnyet képes vagy felszárítani.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!