Depresszióval vagy egyszerűen negatív gondolkodásoddal mindent eltaszítasz magadtól?

  1. Legyél hálás!  Ha valamivel elégedetlen vagy az életedben, akkor az azért van mert nem vagy hálás azért amid van. Ugyanis a hála az a dolog ami megváltoztathatja a nézőpontodat. Ha elégedetlen vagy gondolj bele egy másik ember helyzetébe. Példaként : Nem vagy megelégedve a ruháiddal! Gondolj bele mi lenne ha nem lenne, vannak olyan emberek akiknek nem adatik meg az hogy ruhájuk, cipőjük van. Ezért legyél hálás mindenedért, ezáltal egyre több és több energiát és dolgot kapsz.

  1. Köszönd meg amid van! A köszönet egy olyan dolog amit nem sok ember gondol fontosnak. Pedig igenis fontos. Példaként : Van telefonod. Mi lenne ha nem lenne? Köszönd meg hozzátartozóidnak amit kaptál! Köszönd meg mindent amit kapsz az élted során. Ez a legszebb szó amit kiejthetsz a szádon. Ezáltal nem csak neked lesz jobb kedved, hanem a körülötted lévő embereknek is.
  2. Nézd mindennek a jó oldalát! Nem hiába van az a mondás hogy : ' Minden rosszban van valami jó.' Mert ez tényleg így van, csak egyszerűen a gondolkodásodat át kell formálni arra hogy a jót lásd meg! Hidd el ez feltölt majd energiával és tettvággyal. Mással sokkal sokkal rosszabb dolog is megtörtént már, és mégis feltudtak állni és büszkén tovább haladtak életük útján! Tedd te is ezt. Ha kaptál egy 1-es gondolj arra, hogy megtanultad a leckét és legközelebb máshogy fogod csinálni a dolgokat.

  1. A NEM szót töröld ki az életedből! Sokan úgy gondolják ez a szó csak egy szó. Semmi jelentősége nincsen. Pedig ez nem így van! A nem szó egyre több és több negatív dolgot vonzz az életedbe. Tedd hát próbára magad, és váltsd fel ezt a szót pozitivitással. Példaként : Nem vagyok jó matekból. - > Lehetek még jó matekból! Ez máris megmozgat valamit, amit addig nem is gondoltál. Méghozzá a pozitivitást, és a gondolkodásodat. Ami által fejlődhetsz, több tettvágyad lehet és meglátod egyre többet és többet fogsz tudni az adott tantárgyból.
  2. Töltsd fel magad energiával! Ne roskadj otthon egész nap és azon gondolkodj hogy senki nem hívott el randizni, vagy egy kávét meginni vagy egy jó buliba. Ezek mind nem nem nem szóval vannak tele. Öltözz fel, menj el sétálni, számold össze mennyi és mennyi jó dolgot kaptál már az életedben. Ezektől mind boldogabb lehetsz. Egy jó séta feldobhatja a napodat, a kedvedet. Menj el uszodába, menj el szaunázni vagy akár ülj be egyedül egy kávézóba. Kitudja lehet még megismerkedsz valakivel, akivel barátságot köthetsz.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!