Szánj rá pár percet! Érdekes dolgok derülhetnek ki.

A következő személyiségtesztből sok mindent megtudhatunk önmagunkról. Azoknak ajánljuk, akik nem hisznek a horoszkópban, de a pszichológia közelebb áll hozzájuk. Vegyük szemügyre az ajtókat, és válasszunk egyet, amely a leginkább közel áll a szívünkhöz. Csak a megérzésünkre hallgassunk.

Indulhat is a teszt! Döntsd el, melyiken lépnél be a legszívesebben!

1-es ajtó

A színét elnézve eléggé merész, szokatlan, nagy ablakai vannak. Ha ezt az ajtót választottad, akkor te egy nyugodt ember vagy, nyitott vagy az új dolgok iránt, és szórakozni is szeretsz. Boldog tudsz lenni az élet apró örömeitől, imádsz utazni, igyekszel a körülötted élőknek segíteni, ugyanakkor figyelmes és törődő vagy.

2-es ajtó

Ha ez a fekete ajtó tetszik, akkor te az egyszerűséget kedvelő ember vagy. Jellemző rád a szerénység, az őszinteség, de nem vagy túl igényes, számodra a luxus nem jelent különösebb vonzalmat. Jót tenne, ha belevágnál egy kis kalandba, kipróbálnál új dolgokat, hiszen az élet számos szépséget tartogat még a számodra.

3-as ajtó

Ez egy egyedi tervezésű ajtó. Aki ezt választotta, egy komplex személyiséggel rendelkező ember, és rendszerint szeret hódítani, és meg is van ehhez a vonzereje. Művészi hajlammal is rendelkezik, még a legegyszerűbb dolgokból is képes kihozni a maximumot.

4-es ajtó

Egy ilyen gyönyörű zöldszínű ajtót egy művészember választ, aki rajong a zenéért, az irodalomért, a festészetért, a szobrászatért. Kettős személyiség jellemző rád, van amikor nyitott és barátságos vagy, máskor meg befeleforduló, és magányra vágyó hangulatra vágysz. Hajlamos vagy a problémáidat magadban tartani, és jól palástolod, ha valami nyomaszt.

5-ös ajtó

Egy világos lila, kis félkörű ablakkal ellátott ajtót választottál. Olyan ember vagy, aki szinte mindig megerősítésre vágyik, visszaigazolás kell a barátai részéről, mert különben nem hiszed el, hogy bármi is sikerülhet az életben. A felelősség elől sosem futsz el, és ha feladatot kapsz, akkor annak határtalan lelkesedéssel tudsz örülni, még a kreativitásodat is kiélheted. Szakíts időt a pihenésre, a szórakozásra is.

6-os ajtó

Ha ezt a szép vörös bejárati ajtót választottad, akkor azt jelenti, hogy hiszel és bízol önmagadban. Odafigyelsz a részletekre, a külsőségek is fontosak számodra, mint ahogy az is, hogy mások mit gondolnak. Ez nem túl jó, inkább igyekezz úgy élni, ahogyan szeretnél és ne hagyd, hogy mások véleménye befolyással legyen rád.

7-es ajtó

Aki ezt a gyönyörű fehér, faajtót választotta, az az ember szereti az egyszerűséget, a letisztultságot, és a munkát sem veti meg. Lojális vagy, aki ki tudja mutatni érzelmeit is. Hajlamos vagy olyan tárgyakkal körülvenni magad, amelyekhez érzelmileg kötődsz. Nagyon fontos számodra a család, a barátok. Kerüld a monotóniát, időnként vigyél egy kis változatosságot, színt a hétköznapjaidba.

8-as ajtó

Ez egy mai, kortárs stílusú ajtó. Ha ezt választottad, akkor egy energikus, vidám ember vagy. Mindig fiatalnak érzed magad, és a környezeted is imádja ezt benned. Van, amikor elbizonytalanodsz magadban, vagy nyugtalan gondolatok lesznek úrrá rajtad. Rendszerezd az életed jobban, és igyekezz örülni a jó dolgoknak.

9-es ajtó

Ez a kissé régi, túlméretezett, világos zöld ajtó egy olyan emberről árulkodik, akinek nagyon fejlett a problémamegoldó képessége. Praktikus vagy, és ez meglátszik a mindennapi teendőid, de a szerelmi életed intézésében is. Másokon is segítesz, mert ez neked nagyon fontos.

10-es ajtó

Életedben kiemelt helyen szerepel a stabilitás és a becsületesség, valamint a tisztesség. Biztos vagy abban, hogy amit gondolsz, és amit teszel, az helyes. Kockáztatni viszont nem mersz. Olyan szakmát érdemes választanod, amiben szükség lesz a kreativitásodra. Légy autonóm, és merész. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!