Válassz egy jelenetet, ahová szívesen átsétálnál!

Melyiket választanád a 6 helyszín közül?

teszt

teszt2

 


Jöjjön az értékelés! 

1.kép

Az a fajta ember vagy, akinek szabadságra, helyre és élettérre van szüksége, és arra, hogy te magad irányíthasd a dolgokat. Ellenkező esetben felőröl a bezártság, és képtelen vagy érvényesülni. A korlátokat nagyon nehezen viseled, szereted te magad kitaposni azt az útvonalat, amelyen járni kívánsz, és nagyon vonzanak a végtelen lehetőségek és irányvonalak. Rendkívül független és lázadó természet vagy, képtelen vagy elviselni, ha valaki rád akarja erőszakolni az akaratát, vagy meg akarja mondani, mint tegyél. A konfliktushelyzeteket, a konfrontációt igyekszel messziről elkerülni, inkább passzívan ellenállsz. Feladataidat szereted a saját tempódban végezni, a siettetést nem tűröd. 


2.kép

Az a fajta ember vagy, aki inkább szereti egymagában járni az útját, semmint felesleges kísérőkkel. Szeretsz mindent alaposan megfigyelni, elmélkedni, befelé fordulni, ám erre csakis akkor vagy képes, ha magadban vagy, olyankor tudod csak rendezni a gondolataidat. Szereted az egyedi megoldásokat, azokat, amelyek senki másnak nem jutottak volna eszébe, csakis neked. Amikor elindulsz egy úton, majd megérkezel a célpontodhoz, a legelső dolgod, hogy pihensz egy kicsit, és feldolgozod  a történteket, megtapasztalásokat. Rendkívül megértő, eredeti és éleslátó vagy, teljesen egyedi módon szemléled a világot. Az emberek sokszor fordulnak hozzád segítségért egy-egy döntéshelyzet előtt, és ha megfogadják tanácsaidat, látásmódod alapján bizony előnyhöz is jutnak. Amolyan magányos farkas vagy, ami persze nem jelenti azt, hogy nem jó az emberekkel való kapcsolatod, ha kellő időt fordítasz rájuk.


 3.kép

Rendkívül megnyerő és elkötelezett személy vagy, akinek az a fontos, hogy a világ részese legyen, és az, hogy a 'teljes egészet' megtapasztalja. Számodra ideális útvonal tele van színekkel, izgalmakkal és szépséggel, ami többnyire inkább az utazásról szól, sem mint a célról. Állandó kíváncsiságban telned a napjaid, és folyton egyfajta izgatottság van úrrá rajtad. Tanulni, tanulni, tanulni - ez az, ami a legfontosabb és ez motivál. Igazán kommunikatív személyiség vagy, aki szeret beszélgetéseket kezdeményezni, és folyton kérdez. Intellektuális és szellemes lény vagy, aki hatalmas energiával rendelkezik, és állandóan megnevettetni környezetét. 


4.kép

Mindig előre tekintesz, hátrafelé szinte soha nem nézel, és gyakran vágsz bele az ismeretlenbe. Az adott pillanatban soha nem foglalkozol a következményekkel, ami lehet, hogy pillanatnyilag nem okoz problémát, ám később bizony számolnod kell velük. Ideális útvonalad előre nem látható, és talán egy kicsit rémisztő is. Rendkívüli módon vonzódsz az ismeretlenhez, szereted megszegni a szabályokat, azt is mondhatnánk, hogy kissé felelőtlen vagy. Általában előbb cselekszel, és csak utána gondolkodsz, de ez sohasem okoz neked problémát, sőt, az esetek nagy százalékában még így is bejönnek a dolgaid. Spontán ember vagy, aki szinte keresi a veszélyeket, és minden szabadidődet képes vagy ezzel tölteni. 


5.kép

Békés, szerény ember vagy, aki elégedett az életével, de ki nem állhatja, ha zaklatják, vagy zavarják. Ideális utad tiszta, egyértelmű, és élvezhető. Csak akkor vagy képes szeretni az utazást, ha pontosan tudod, hogy mi a végcél, illetve mi lesz a vége. Ha lehet, mindig a könnyebb megoldást választod, ugyanis véleményed szerint az élet elég kemény, és nem akarod még nehezebbé tenni a magad számára. Kiegyensúlyozott leszel, és a jövőben is segíteni fogod a környezetedben élőket, illetve a rászorulókat. Szomjazod az állandóságot, és szilárdan, két lábbal állsz a földön. 


6.kép

Életed minden területén értékeled az egyedüllétet. Rengeteg időt töltesz egyedül, anélkül, hogy magányosnak éreznéd magad. Ideális útvonalad rendkívül nyugodt és csendes. Legszívesebben egyesülnél mindennel, ami körülötted van, anélkül, hogy túltelítődnél. Minden tekintetben keresed az élet értelmét, és rendívül tudatosan élsz - cselekedeteidben és gondolkodásodban egyaránt. Ki nem állhatod a nagy tömeget, ám ez nem jelenti azt, hogy nem szereted az embereket. Értékeled az igaz kapcsolatokat, és szeretsz elmélyülni egy-egy négyszemközt történő beszélgetésben. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!