Ha álmainkban megjelennek, annak különleges jelentése van.

Ha álmainkban elhunyt szeretteink is megjelennek, és még beszélnek is hozzánk, de mi nem értjük, hogy mit akarnak mondani nekünk, akkor annak különleges jelentése van az életünkre.

A spirituális szakértők szerint az elhunyt szeretteink és ismerőseink útba akarnak igazítani bennünket, ezért igyekezzünk megfejteni az üzenetüket. A legtöbb esetben az elhunyt hozzátartozók fiatalabban jelennek meg almainkban, jól néznek ki, és ami a legfontosabb, egészségesek!

Minden apró jelre próbáljunk meg odafigyelni aztán visszaemlékezni, miután felébredtünk, mert elhunyt szeretteink azt az üzenetet próbálják meg eljuttatni hozzánk, hogy mi a dolgunk a jövőben, mit tegyünk holnap, holnapután vagy félév múlva az életünkben. Érdemes az éjjeliszekrényen egy jegyzetfüzetet tartani, hogy ébredés után azonnal bejegyezzük mindazt, amire emlékszünk, vagy akár egy kis rajzocskát készítsünk az álomképről. 

Ha az elhunyt szerettünk álmunkban él és virul, tevékeny, jókedvű, de nem ő van a “főszerepben”, hanem mint “mellékszereplő” van jelen, akkor ez azt jelenti, hogy lelkünk mélyén nagyon hiányzik nekünk, de ezt a felforgató érzést még magunknak sem mindig könnyű beismerni.

Ha az elhunyt szerettünk “főszerepben” van, akinek mindenáron segíteni akarunk, akkor ez azt jelenti, valamit nem intéztünk el vele, mielőtt meghalt volna.

Ha az elhunyt szerettünk tanácsokat ad nekünk álmunkban, akkor azt jelenti, hogy szükségünk van útmutatásra az életünkben, mert lehet, hogy egyedül, kiszolgáltatva érezzük magunkat, és nincs aki segítsen a nehéz helyzetben.

Jó tudni, hogy az álmaink rámutatnak a legbelsőbb félelmeinkre és a vágyainkra, de az elfojtott érzéseinkre is!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!