3 lépés, hogy erősebb legyen az intuíciód!

Teremts kapcsolatot a lelkeddel

A meditáció segítségével teremts kapcsolatot a belső éneddel. Vonulj el egy csendes helyiségbe, olyankor, amikor nincs semmilyen zavaró körülmény. Ülj, vagy feküdj kényelmesen, figyeld a légzésedet. A legjobb, ha reggel meditálsz, még mikor szinte teljes a csend, a nyugalom. Képzeld el, hogy az intuíciód kifogástalanul működik, és segíts neki, hogy a felszínre juthasson.

2. Tágítsd a tudatodat

Figyelj meg minden apró részletet, a színeket, a formákat, az anyagot, a hangokat, a szagokat, éld át, ahogyan a szellő végig suhan az arcodon. Minél részletesebben tudod megfigyelni az eseményeket, annál tágabb tudatállapot alakul ki. Ez pedig segít abban, hogy szorosabb kapcsolatba kerülj az intuícióddal.

3. Vezess naplót

Írj a körülötted élőkről jellemábrázolást, gondolj bele az életükbe, érezz rá, hogy mi az, amit szeretnek, amit nem szeretnek. Sőt, ellenőrizheted is, hogy a megérzéseid megalapozottak voltak-e, ha megkérded az ismerőseidtől, hogy mi a kedvenc ételük, vagy mitől félnek a legjobban.Írd le a naplódba minden érzésedet, gondolatodat, mert ezzel erősíteni fogod az intuíciódat.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!