Veled történt már ilyen?

Az alábbi jelek arra utalhatnak, hogy egy elhunyt szeretted segítené szeretné az életed.

1. Sokszor álmodsz vele

Ha elhunyt szeretteiddel álmodsz, főleg, ha éppen krízis helyzetben vagy, ez egy nagyon is konkrét jel, amely arra utal, hogy segíteni szeretne neked. Ha nem jelent meg az álmodban, csak az volt az érzésed ébredéskor, hogy találkoztál vele, az is azt jelenti, hogy támogatni akar.

2. Hirtelen hőmérsékletváltozás

Ha egy zárt helyiségben hirtelen megváltozik a hőmérséklet, ez is egy nagyon konkrét jel. Eddig meleg volt, és hirtelen hűvös levegő, fuvallat lesz, vagy fordítva. A hideg, és a hidegrázás is egy igen erős figyelmeztető jel.

3. Megmagyarázhatatlan jó érzés kap el

Nem csinálsz semmi különöset, csak ülsz egy helyben, és mégis egy nagyon jó érzés jár át. Ilyenkor érdemes pl. arra is figyelni, hogy mire gondoltál éppen azelőtt. Elhunyt szeretted próbál átölelni, megnyugtatni, és mivel másképp nem tud, a lelkedet öleli át.

4. Az állatok, és a gyerekek figyelmeztetnek

Ők sokkal érzékenyebbek a szellemekre, hamarabb megérzik, és megváltozik a viselkedésük, ha szellem van jelen a házban. A kutyák hirtelen ugatni kezdene, és úgy tesznek, mintha valakivel játszanának, a gyerekek pedig gyakran nevén is szólítják az illetőt, akit látnak. Mi felnőttek sokkal kevésbé vagyunk fogékonyak az ilyen jelekre.

5. Az elektromos készülékek elbolondulnak

Az elektromos készülékekre sokkal inkább hatással vannak a szellemi energiák. Ha hirtelen minden elromlik, semmi nem akar működni, azt jelenti, hogy nem biztos, hogy jó helyen vagy épp a világban. A túlvilági lelkek arra figyelmeztetnek, hogy itt az ideje a változásnak.

6. Ismétlődő jelek

Ha pl. egy bizonyos számsorral, számmal, színnel gyakran szembesülsz különböző helyszíneken, akkor ezt mindenképp veheted jelnek. Egy idő után szemet fognak szúrni neked is, hogy ez nem a véletlen műve, ezek bizony jelzések.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!