Talán nem is tudsz róla, de az univerzum már előre kiválasztotta a lelki társadat.

A világegyetem egyik legizgatóbb kérdése az, hogy valóban létezik-e az a személy, akit tényleg nekünk szánt az ég? Az embereket már évezredek óta foglalkoztatja ez a kérdés és a kozmikus házasság értelmében igenis létezik ez a személy.

Talán nem is tudsz róla, de az univerzum már előre kiválasztotta a lelki társadat. Noha ez kissé elérhetetlennek és távolinak tűnhet, az univerzumnak mindig is nagy tervei voltak velünk. Ezekbe a nagy tervekbe pedig az is pontosan beletartozik, hogy milyen emberek lépnek be az életünkbe. Ezért is annyira fontos az, hogy tanuljunk meg hallgatni a belső megérzéseinkre. Függetlenül attól, hogy hiszel-e a dologban vagy sem, benned is megvan a potenciál ahhoz, hogy az élet elvezessen a lelki társadhoz.

Sok emberrel megesik az, hogy habár az univerzum már előre kiválasztotta a számukra megfelelő társat és el is küldte hozzájuk, ők mégsem hallgatnak a belső megérzéseikre, sőt még el is nyomják azt a hangot, amely azt mondja, hogy „ő lesz az igazi számodra, vágj bele bátran.” Ez a fajta elnémítás egész egyszerűen meggátolja az univerzum által megírtakat.

A kozmikus házasság idővel garantáltan olyannyira kivirágzik, hogy a benne résztvevő két ember szerető, empatikus és törődő társra talál egymásban.

Viszont ennek a fordítottja is megtörténhet. Ha két ember együtt él – ám a kapcsolatukat az univerzum nem támogatja – hiába kelnek frigyre, a köztük lévő kapcsolat előbb-utóbb kudarcba fullad. Ez meglehetősen keményen hangzik, de így működik a világegyetem.

Most valószínűleg azon tűnődsz, hogy ha ez ennyire egyszerűen működik, akkor mégis mi a fenéért küld a világegyetem az exedhez hasonló rossz személyeket az életedbe? A válasz erre is igencsak egyszerű: minden előző párod egy-egy lecke volt számodra, amelyek által tapasztalhattál és fejlődhettél. És azt se felejtsük el, hogy minden egyes szakítás után egyre nagyobb és nagyobb függetlenségre tettél szert, ami egy erős emberré változtat.

A valódi kozmikus házasság manapság már egyre ritkább és ritkább. A szerelem nem mindig olyan habos-babos, mint a filmvásznakon. A szerelem fájdalmas, bántó, de egyszerre izgalmas és vonzó – és ha tényleg rátalálsz arra az emberre, akit neked szánt az ég, akkor olyan szeretetet tapasztalhatsz meg, amely semmihez sem fogható. Ehhez csupán türelmesnek kell lenned és nyitott lélekkel kell járj a világban.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!