Senki nem tudja megmagyarázni, mi történt.

Mikor a Smith család második kislánya Poppy megszületett, élete első hónapját az intenzív osztályon töltötte. Az orvosok megállapították, hogy Moebius betegségben szenved, ami az arcizmok fejlődésére van hatással. Ezek rendellenes fejlődése megnehezíti az evést és az ivást, de Poppy emiatt még jól fejlődött.

A család látta, hogy a kislány szépen növekszik és napról napra fejlődik az inkubátorban. Remélték, hogy ugyanúgy fog élni, mint bármely más gyermek. A dolgok azonban egészen másképp alakultak. Egyik nap a kislányt eszméletlenül találta édesanyja a kórházi ágyában. A vizsgálatok megmutatták, hogy Poppy tüdeje tele volt folyadékkal, az agya is károsodást szenvedett, állapota egyre rosszabb lett. Az orvosok attól tartottak, a kislánynak már nincs sok hátra.

A család bement Poppyhoz a kórházba. Nővére elkezdett vele játszani és adott neki egy nagy puszit a hasára és ezután olyasmi történt, amitől mindenki megdöbbent: a kislány életében először mosolygott.

 

Attól a perctől kezdve Poppy egyre jobban lett. Senki sem tudta megmagyarázni javulásának okát. Két hónappal később már mászott és gagyogott is, aztán elhagyhatta a kórházat.

Az eset éppen karácsonykor volt, a család pedig csak egy dolgot tudott erre mondani: csoda történt!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!