A fiú elmesélte, mi történt vele. Mindenre emlékszik!

Nem csak a szíve állt le, oxigént sem kapott az agya, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy 20 percig halott volt. Az orvosok már teljesen lemondtak róla, azonban egyszer csak a 17 éves fiú magához tért.

Húsz percre megállt a szíve, de mégis visszajött a túlvilágról. Közben csodálatos dolog történt vele!

Zack Clementes-el egy napon nagyon furcsa dolog történt. A fiatal, teljesen egészséges fiú futás közben összeesett az iskolai sportpályán. Leállt a szíve, a szívkompresszió sem segített rajta. Gyorsan a kórházba szállították, de mire az édesanyja odaért, Zack már oxigént sem kapott, és teljesen el volt kékülve.

Négy perc oxigénhiány után már súlyos agykárosodás következhet be, Zack pedig húsz percig volt gyakorlatilag halott. Ennek ellenére amikor a fiú szíve újból elkezdett dobogni, az orvosok megállapították, hogy semmilyen károsodás nem érte. Zack néhány nap múlva magához tért a kómából, és úgy nézett ki, mintha mi sem történt volna vele.

A fiú elmesélte, hogy amíg halott volt, találkozott, egy szakállas, hosszú hajú férfival, aki maga Jézus volt. A történtek felidézése valóságos sokként érte a 17 éves fiút.

“A szakállas férfi a vállamra tette a kezét, és azt mondta, minden rendben lesz, nincs amiért aggódnom. Úgy éreztem, hogy nagyon nagy nyugalom lett bennem, elhittem, amit mondott, és nem sokkal később vissza is tértem” – emlékezett vissza fiú.

Az orvosok értetlenül álltak, és semmilyen racionális magyarázatot nem találtak a történtekre. Zack semmilyen károsodást nem szenvedett, ami önmagában nézve is hatalmas csoda. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!