Megérzés, vagy valami más?

Egy középkorú, kétgyermekes értékesítési menedzser megosztotta hihetetlen történetét:

Egyik éjjel arra ébredtem, hogy rémálmom van: a szomszéd leesett a tetőről és meghalt. Erős szívdobogást éreztem, és csupa veríték voltam, de pillanatokkal később egy férfi hangját hallottam, akit nem ismertem. Azt mondta, feküdjek vissza, majd megmagyarázza az álmot. A hang akkor lassan és értelmesen elmondta, hogy valójában az anyám, fog meghalni, de nem a tetőről leesve, hanem egy betegségben, miközben körülötte lesz a családja. Megkérdeztem, mikor lesz ez, a hang pedig azt felelte, pontosan három hónap múlva, délután fél 2-kor. Ezután azt mondta, aludjak.

Félelem nélkül merültem újra álomba, de másnap elmeséltem a feleségemnek, és felhívtam a nővéreimet is.

Anyánk Parkinson-kórban szenvedett már négy éve, de elég jól elboldogult magában. A következő három hónapban viszont az állapota rohamosan romlott. Az álomban megjelölt nap előtt azt mondta, meg fog halni, az ágyánál pedig ott voltam a három nővéremmel, a férjeikkel és a bátyámmal. Tudtam, hogy másnap meg fog halni. Másnap 1:15-kor rosszabbodott a légzése, és ő pontosan 1:30-kor, a három hónappal korábban megjósolt időben hunyt el.

A férfi azóta sem tudja megmagyarázni, mi történhetett azon a bizonyos éjszakán, amikor a hangot hallotta. Hogy nem képzelődött, igazolják a nővérei és felesége, akiknek pontosan el tudta ismételni, mit üzent neki a rejtélyes férfihang.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!