Egy buddhista szerzetes jóvoltából most te is megismerheted őket.

Egy buddhista szerzetes jóvoltából most te is megismerheted azt az 5 spirituális törvényt, amelynek segítségével bevonzhatod a pozitív energiákat a lakásodba, így otthonosan, kellemesen érezheted magad, nyugodtabb leszel, és jobban tudsz pihenni.

1. Vigyázz a dolgaidra, a különleges tárgyakra

Figyelj oda az olyan tárgyakra, amelyek számodra értékesek, legyen szó egy ritka kiadású könyvről, vagy egy kézműves vásárban vett ajándéktárgyról, amit egy számodra kedves embertől kaptál. Ahogyan a tárgyaiddal bánsz, olyan a kapcsolatod az emberekkel.

2. Légy hálás a hasznos dolgokért, amelyek jelen voltak az életedben

Az idő múlásával vannak olyan használati tárgyak, amelyek lecserélődnek, ilyen lehet egy cipő, vagy ruha. De ahelyett, hogy kidobnád ezeket a tárgyakat, inkább adományozd el őket, hogy olyan valaki használhassa, akinek szüksége van rá, így képes leszel megőrizni a pozitív energiát és a hálát a lakásodban.

3. Kezd a napot korán, csendben, akkor amikor mindenki még alszik

Indítsd a napot csendben, a szívedben lévő lelki békével. Érezd át, amint a csend, a nyugalom átjárja a lakásod összes zugát. Utána pár percig meditálj, imádkozz, és máris sokkal pozitívabb lesz az egész élettered.

4. Takarítás közben csak a tisztogatásra figyel, ne hagyd hogy a gondolataid elkalandozzanak

Ez azért jó, mert egyidejűleg tudsz rendet tenni az otthonodban és az elmédben. És az, hogy a lakásod csillog-villog, pozitív érzéssel tölt el, és gyorsabban is végzel, mivel célirányosan végzed a házi munka ezen részét.

5. Még mielőtt nekikezdenél a takarításnak, kora reggel nyisd ki az ablakokat, hogy beáramoljon a friss levegő

Ezzel kiengeded a negatív energiákat, és hagyod, hogy beáramoljanak a pozitív erők, és megtöltsék az otthonodat.

 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!