Nagyon unalmas lenne a világ, ha ugyan olyanok lennénk, de szerencsére ez nem így van. Több pszichológia teszt is épít az általunk választott formákra és színekre, bizonyos embertípusokat bizonyos minták vonzanak jobban. A múltunk és érzelmeink nagy szerepet játszanak abban, hogy mi ragadja meg a fantáziánkat, és hogy mi mögé mit látunk.

 

 

Segítünk, hogy jobban megismerd jelenlegi állapotod, ha választasz egy tollat. Ne gondold át nagyon, felesleges, hiszen valójában már az első pillanatban eldöntötted melyik vonz téged magához. Ha ez segít, képzeld el, hogy a nyakadban hordod az egyiket. Melyik lenne az?

 

1.  Megtalálható benned a békére és harmóniára való törekvés, de mégis nyugtalanít valami. Talán a hiányérzet egy be nem teljesült esemény iránt, amin nem tudtál teljesen sosem továbblendülni, amit el kell engedned, hogy szabadabb lehess és szárnyalhasson a lelked. Mindazonáltal egy nemes lélek vagy, aki kész segíteni másokon, de jól megválogatod mostanság, hogy kit engedj magadhoz közel. Tartasz valamitől, talán attól, hogy megint kihasználnak, vagy játszadoznak veled. Nem bírod a hazugságokat. Szerencsére kreativitásod mindig segít megtalálni a helyes utat. Rejted képességeid, lépten-nyomon felbukkannak, amik nem csak a bajban segítenek tovább, de a környezeted is meglepi. Amit egyszer elhatározol, az meg is fog történni!

 

2.   Magabiztos típus vagy, aki mindig tudja, hogy mit akar. Ugyan meghallgatsz másokat, de nem szorulsz folyamatos tanácsokra, talán még idegesít is egy idő után. Nem az vagy, akinek meg kell mondani, hogyan és mitől érezze jól magát. Szerencse, hogy a kis dolgokban is látod a szépet, és hogy igyekszel nem túlkomplikálni az életet. Ha nem muszáj… Ami van, az van, azzal kell dolgozni! Olyanban is megtalálod a jót, amiben mások csak nehezen. Rád lehet számítani, de amit adsz, azt elvárod, hogy mások is viszonozzák, ezért sokszor csalódhatsz az emberekben. De igazi barát és társ vagy, akivel érdemes kapcsolatban lenni a kiválasztottaknak, akik nem mennek az agyadra.

 

3.  Ne tagadjuk, nehéz időszak van mögötted, ért jó pár megpróbáltatás a múltban. Szerencsére nem az vagy, aki feladja! Olyan gyöngyszem vagy, aki nyomás alatt nemesedett és erősödött meg. Sokszor zordnak és távolságtartónak ítélnek meg, mert nem ismernek eléggé, és amit kifele mutatsz, az nem a teljes valód. Egy óceán van benned, ami nagy erővel bír. Mégis a múlt sebeit nagyon nehezen gyógyítod be. De legalább nem söpörsz a szőnyeg alá mindent, hanem farkasszemet nézel a gondokkal. Jó képességeidnek hála, amik mindenre kiterjednek, meg is oldod őket. Ne aggódj, te nevetsz majd a végén!

 

4. Boldog napokat élsz, mintha a lelked végül révbe ért volna. Sok körülötted az új, a változás szelét érzed mindenfelé. És ez jó időszak is rá, hogy belevágj abba, amit eddig halogattál. Szerény természeted megtévesztő tud lenni, mert ha nagyon kell, mindenkinek meghúzod a határt. A rendet szereted kívül-belül, a tiszta dolgokat és játszmákat, ezért nagyon fel tud bosszantani, ha árulás szagát érzed a levegőben. Művészi hajlamaid és tehetséged alázat kíséri, amit mások is nagyra tartanak benned.

 

5.  Előfordul, hogy megnemértettnek érzed magad, aki hiába járatja a száját, mintha senki nem figyelne igazán rád. Pedig érdemes lenne! Olyan dolgokat látsz és veszel észre, ami mindenki másnak elkerüli a figyelmét. Persze ennek meg van a hátránya is, sokszor a legkézenfekvőbb dolgokba gabalyodsz bele, főleg ha nagyon földiek, mint például valami kiszámolása, vagy előre tervezés. De legalább tudsz a jelenben élni, ami nagy kincs! Hangulatod ingadozó, de ha jó kedvedben kapnak el, akkor mindenki mást is felvidítasz, mert erős a gravitációd.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!