Egy gyakorlat segítségével akár telepatikus úton is kapcsolatba léphetsz valakivel.

Vannak, akik úgy gondolják, két ember képes kapcsolatot létesíteni pusztán az elméjük segítségével. Természetesen ahhoz, hogy egymással akár több tíz, száz kilométeres távolságból is beszélni tudjanak, nagyon sok energiára lesz szükségük.

Az sem mindegy, hogy a két ember mennyire van szoros kapcsolatban, minél erősebb két ember között a kötelék, annál könnyebben tudnak energetikailag kapcsolódni.Ha két ember tudatosan arra fordítja az energiáit, hogy a telepatikus képességeit fejlessze, akkor megtörténhet, hogy egymásnak telepatikus üzeneteket tudnak küldeni.

Ezen képesség fejlesztésében segít a meditáció, amit rendszeresen, hosszú időn keresztül gyakorolni kell. Ebben a meditatív állapotban kérd az energiáidat, hogy kapcsolatot teremtsenek a másik ember energiájával. Használd a képzelőerődet, hogy egy fényes szállal összekapcsold magad a másik emberrel. Gondold végig mit akarsz közölni az adott személlyel és küld el neki az üzenetet.

Miközben ebben a meditatív állapotban vagy a másik ember elkezdheti különösen érezni magát, valószínűleg eszébe jut, vagy megérti azt, amit üzenni akarsz neki.

Az elméd sokkal erősebb, mint azt gondolnád. Ha kinyitod az elméd bezárt ajtajait, olyan dolgokra leszel képes, amik előtt te magad is megdöbbensz.

 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!