Minden hangulat, gondolat, szó, vagy érzelmi állapot egy rezgés, aminek sajátos magassága van. Az alacsony rezgések gyakran pusztítóak. A neheztelés, irigység, gyűlölet egy önpusztító program elvén működnek, belülről pusztítanak el.

Minden hangulat, gondolat, szó, vagy érzelmi állapot egy rezgés, aminek sajátos magassága van. Az alacsony rezgések gyakran pusztítóak. A neheztelés, irigység, gyűlölet egy önpusztító program elvén működnek, belülről pusztítanak el.
A haragtól, vagy önző érdekektől vezérelt ember szintén alacsony frekvencián rezeg. De ebben az esetben a pusztító rezgés kifelé irányul. Ha ilyen emberrel akad dolgunk, úgy érezhetjük, csökken az energiaszintünk, vagy depresszióba süllyedhetünk.

Ugyanakkor mindannyian találkoztunk már olyan emberekkel is, akik magas frekvencián rezegnek. Mellettük úgy érezzük, tele vagyunk energiával, inspirációval. Mi lehet a titka ezeknek az embereknek, és miért vonzzák úgy a környezetüket, akár a mágnes? Megértheted, ha megismerkedsz a következő 8 módszerrel a rezgések fokozására.

1. Érd el, hogy a szeretet legyen a legfőbb motivációd
A szeretet olyan univerzális erő, amelynek segítségével csodákra lehetünk képesek. Bármi, amibe szeretettel kezdünk bele, mindig élvezni fogja a Felsőbb Hatalmak támogatását, és pozitív eredménnyel jár majd. Növelni szeretnéd a személyes vibrációdat? Akkor, amikor meghozol egy döntést, gondolj bele alaposan, mi az, ami motivál: a szeretet vagy önző érdek? Jót akarsz tenni, vagy csak el akarsz érni valamit, ami neked jó?

2. Légy képes csökkenteni a dolgok fontosságát
Az emberek gyakran túl nagy fontosságot tulajdonítanak a saját ügyeiknek. Próbálj mindig a jelen pillanatban cselekedni, tégy meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, de ne építs mindent a várható eredményre. Megtörténhet, hogy az eredmény nem egészen az lesz, amire vártál, ezért nem hó, ha érzelmileg ehhez kötöd magad.
Az indokolatlan elvárások csökkentik a személyes vibrációt. És a legjobb válasz egy negatív eredményre, ha megfelelően értelmezzük azt, és képesek vagyunk tanulni belőle.

3. Légy hálás
A hála törvénye az egyik legfontosabb metafizikai alapelv a magasabb vibráció elérésében. Adj hálát minden nap mindazokért a jó dolgokért, amelyekben részed van az életben.

4. Tanulj meg adni, anélkül, hogy várnál valamit cserébe
Minden, amit adtál, előbb-utóbb visszatér hozzád. De csak akkor, ha képes vagy adni anélkül, hogy bármit is várnál cserébe. A legjobb módszer, hogy ezt gyakorold, ha névtelenül adakozol, vagy segítséget nyújtasz, szerető gondolatok kíséretében.

5. Fogadd el a dolgokat és az embereket feltétel nélkül
Az emberek és a különböző helyzetek elfogadása rendkívül fontos tulajdonság, amely nélkül nem érhetsz el magas rezgéseket. Ha visszautasítasz és nem fogadsz el dolgokat, az azt jelenti, hogy agresszív rezgéseket tanúsítasz a téged körülvevő világgal szemben. Ezzel a hozzáállással nem sokra mész az életben, és nem érheted el azt, amire vágysz. A visszautasításra az Univerzum is hasonlóképpen válaszol, így ugyanazzal a kellemetlenséggel kell szembenézned újra és újra, amíg meg nem tanulod elfogadni az embereket és a dolgokat úgy, ahogy vannak.

6. Légy kreatív az életben és a vállalkozásaidban
A rezgések növelése elképzelhetetlen lenne egy kreatív hobbi nélkül. Egy másik alternatíva, ha kreatívak tudunk lenni a mindennapi feladatainkban: otthon, vagy a munkahelyen, amikor vendéget fogadunk, vagy az önkifejezés bármilyen módjában.
Csak azok képesek növekedni és fejleszteni az öntudatukat, akik alkotnak valamit. Tehát ne félj megmutatni a személyiségedet.

7. Lásd meg a szépséget
Ehhez a módszerhez nincs szükséged különösebb erőfeszítésre. Mindez nagyon egyszerű és ráadásul kellemes is: olvass jó könyveket, menj színházba, hallgass harmonikus zenét. Mellesleg, számos tudományos kísérletben kimutatták, hogy Mozart zeneművei elképesztő harmonizáló és gyógyító hatással bírnak.

8. Örülj az életnek
A spirituális növekedés, akárcsak a személyes vibráció növelése, lehetetlen küldetés, ha nem töltöd meg az életedet kellemes és pozitív benyomásokkal. Erre a legalkalmasabb módszerek: a finom étel, a szeretteinkkel való beszélgetés, lazítás, játékok, utazás, vagy azoknak a dolgoknak a megvásárlása, amikre igazán vágyunk.

Az öröm hiánya depresszióhoz és stresszhez vezet. Azonban az sem vezet jóra, ha túlzásba esünk, és habzsoljuk az élvezeteket: ez lustaságot és mohóságot eredményez. Tehát válaszd mindig a középutat. Az igazság szereti a mértékletességet.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!